Portada > Programes i activitats

Programes i activitats

ACTIVITATS EXCLUSIVES PER A SOCIS

  • Assemblees de socis on s’informa, es debat i s’aproven els objectius del Clúster.
  • Esmorzars-trobada per compartir projectes i impulsar iniciatives de col·laboració entre els socis.
  • Sessions de treball amb empreses d’altres clústers, i agents d’altres sectors econòmics o institucionals, amb l’objectiu d’ alinear interessos i establir vies de col·laboració.
  • Facilitem que els socis participin en jornades de caràcter econòmic organitzades per entitats i institucions. Foment del Treball, Bizz Barcelona, PIMEC…
  • Accés i descomptes a fires i mercats. 4YFN, Mobile World Congress, Saló del Cinema, Primavera Pro…
  • Contactes internacionals. Sessions de treball (ex: Honk Kong), speed meeting (ex: Valònia – Bèlgica), missions (ex: Israel), relació amb projectes d’abast internacional (ex: Hub audiovisual d’Àrabia Saudita).
  • Canalitzem projectes d’R+D i innovació dels socis a través del Barcelona Media Alliance, de la qual el Clúster ostenta la vicepresidència.

ACTIVITATS PÚBLIQUES

Comptem amb programes que contribueixen al debat sobre les tendències de futur, afavoreixen el networking a gran escala, així com la captació de nous talents.

Digital & Mèdia Fòrum. Conjunt d’activitats centrades en la relació entre l’audiovisual i el món digital. Tenen l’objectiu d’identificar les noves formes de negoci i de finançament, i les noves tendències pel que fa als continguts que ofereixen Internet i els nous dispositius

 

ZOOM Marques. Sota el paraigua del Digital & Mèdia Fòrum, les productores, les agències i les marques es troben anualment en una jornada on s’analitzen les noves formes de col·laboració, de creació de continguts i de posicionament de les marques a través de l’audiovisual.

Amb el suport de:

logo_presidencia02

PROGRAMA D’INNOVACIÓ AUDIOVISUAL – PIA. Secció que reuneix dos objectius. 1) Analitzar la transformació digital del sector audiovisual: les tendències i claus de la innovació. 2) Vertebrar la indústria audiovisual en tot el territori català.

Amb el suport de:

diputació

La Setmana del Talent Audiovisual aplega professionals de tot el sector audiovisual amb el talent emergent català. Compta amb dues seccions principals: El Pitching Audiovisual Universitat-Indústria i el Mercat de Nous Professionals. També compta amb un seguit d’activitats paral·leles: tallers, conferències i estudis de cas i sessions de “networking”. [consulta la web]