Portada > Notícies > "Pel·lícules per a televisió amb segell català", primera col·laboració del Clúster amb l'Acadèmia del Cinema Català

Cluster Audiovisual Catalunya Academia Gaudi TV Movies
1701.2019

“Pel·lícules per a televisió amb segell català”, primera col·laboració del Clúster amb l’Acadèmia del Cinema Català

Ahir dijous va tenir lloc la primera col·laboració entre el Clúster Audiovisual de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català dins del cicle de converses prèvies que organitzen els responsables dels Premis Gaudí. A “Pel·lícules per a televisió amb segell català” hi van participar els responsables dels quatre telefilms nominats al certamen que tindrà lloc a finals de mes; Sílvia Munt, directora, i Àngels Masclans, productora de Vida privada; Lluís Maria Güell, director, i Albert Sagalés, productor de Vilafranca; Pere Roca, productor d’El nom i Ferran Cera, productor de De la ley a la ley. L’acte va estar moderat pel cap de la secció Mèdia del Diari Ara, Àlex Gutiérrez.

Entre els assistents s’hi trobaven molts dels nostres socis que, convocats pel Clúster, van participar molt activament durant la sessió. La jornada, va ser un gran punt de trobada per a la indústria i va permetre posar sobre la taula molts temes de debat sobre la consideració d’aquestes produccions o la competència que suposen les grans plataformes en streaming tant per les condicions en què produeixen com per la captació de públic que aconsegueixen.

Per a més informació, podeu llegir la crònica que n’ha fet Toni Vall, periodista del Diari Ara, o recuperar l’emissió que en va fer l’Acadèmia del Cinema Català a través del seu canal de Facebook.

Galeria d'imatges