Portada > Notícies > El Clúster Audiovisual de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb Telecos.cat

Telecos i Cluster
2103.2014

El Clúster Audiovisual de Catalunya signa un conveni de col·laboració amb Telecos.cat

El president de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), Joan Solé, i el del Clúster de l’Audiovisual de Catalunya, Xavier Guitart, signaven ahir un conveni de col·laboració a través del qual ambdues entitats es comprometen a treballar plegades en pro del sector.

És en aquest sentit que el grup de treball d’Acústica i Audiovisual de Telecos.cat comptarà entre els seus membres amb un representant del Clúster per tal de contribuir al desenvolupament de les activitats pròpies del col·lectiu, com són l’organització de conferències, seminaris, cursos i jornades que serveixin per fer difusió dels temes relacionats amb aquest àmbit.

Igualment, Telecos.cat assumeix el compromís de col·laborar amb el Clúster per facilitar i fomentar la cooperació entre els agents del sector audiovisual i el sector TIC, amb l’objectiu de potenciar la innovació, la creativitat i el talent, promovent Catalunya com a centre audiovisual de referència internacional.

Finalment, l’acord preveu la realització d’actes i esdeveniments conjunts dins dels àmbits esmentats.

També assistia a l’acte de signatura, Jaume Codina, representant de la Junta de Telecos.cat al grup de treball d’Acústica i Audiovisual.

Últimes notícies publicades