Portada > Notícies > El CAC i el Clúster Audiovisual de Catalunya impulsaran la creació de punts de trobada per als agents del sector

Conveni CAC
1703.2014

El CAC i el Clúster Audiovisual de Catalunya impulsaran la creació de punts de trobada per als agents del sector

El president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, i el president del Clúster Audiovisual de Catalunya, Xavier Guitart, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats. L’acte ha tingut lloc a la seu del CAC.

El conveni preveu que totes dues entitats col·laborin en la promoció, el coneixement, la difusió i l’enfortiment del sector audiovisual català i en la promoció de mecanismes que garanteixin els drets de les persones usuàries i la protecció dels menors.

En concret, el conveni suposa que els dos organismes col·laboraran per tal de fomentar i propiciar punts de trobada i de diàleg entre els prestadors de serveis de comunicació per TDT i FM públics i privats, els operadors de telecomunicacions, els prestadors de nous serveis de comunicació, les empreses productores de continguts audiovisuals, les empreses de tecnologia i les empreses desenvolupadores d’aplicacions mòbils.

Així mateix, el text preveu que el CAC i el Clúster col·laborin en la realització de projectes, estudis i actes de dinamització relacionats amb el sector audiovisual. En especial, impulsaran l’estudi i el coneixement dels nous serveis de comunicació audiovisual, de les noves pantalles i dels nous models de negoci.

A més, el CAC convidarà els socis del Clúster a participar en el Fòrum de la Comunicació de Catalunya i en aquelles meses de treball creades pel CAC amb l’objectiu de debatre sobre qüestions relatives a l’audiovisual i a la regulació d’aquest sector.

Últimes notícies publicades