Portada > El Clúster

El Clúster

El Clúster de la Indústria Audiovisual de Catalunya és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu fer de l’audiovisual un dels sectors industrials, econòmics i culturals estratègics del país i aconseguir, d’aquesta manera, generar riquesa.

El Clúster vol fomentar la competitivitat, l’eficiència i la innovació per crear noves oportunitats i atraure noves inversions. Convertir Catalunya en referència internacional i crear una nova capitalitat industrial i cultural al sud d’Europa al voltant de l’audiovisual són prioritats del Clúster.

Inicialment formen el Clúster prop d’una cinquantena d’empreses que integren tota la cadena de valor del sector: productores, distribuïdores, exhibidores, operadores de ràdio i televisió, operadores de telecomunicacions i empreses tecnològiques i de serveis.

El Clúster també compta amb el suport de la Taula d’Entitats pel Foment del Sector Audiovisual de Catalunya.

El Clúster es va presentar el 26 de juny del 2013 al saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat en un acte presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat, Sr. Artur Mas.

Junta Directiva

  • President: Jordi Mendieta (Dream Team Concept)
  • Vice presidents: Tinet Rubira (Gestmusic Endemol) i Antoni Esteve (Grup Lavinia)
  • Tresorera: Noemí Cuní (Grup Broadcaster)
  • Secretari: Genis de Tera (Riba-Vidal Abogados)
  • Vocals: Paco Escribano (Minoria Absoluta), Joan Bas (Diagonal TV), Sergi Ovide (Ovide), Santi Aragonés (El Terrat), Josep Maria Quintana (Createl), Jordi Roigé (Utopia Global), Joan Gonzàlez (Parallel 40) i Jaume Pujol (Cellnex Telecom)

 

Galeria d'imatges